Vogue sukkalanka

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Määrä Hinta / kpl
1 kpl 0,00
3 kpl 0,00
5 kpl 0,00
10 kpl 0,00
Tuotetunnus (SKU): VO-SL Osastot: ,

Kuvaus

Kaunis, monivärinen villasukkalanka, jota voi neuloa sekä yksin- että kaksinkertaisena riippuen halutusta paksuudesta. Lanka sopii mainiosti myös muiden vaatteiden ja asusteiden, kuten pipojen, lapasten ja huivien neulomiseen. Pehmeä ja hengittävä materiaali. Lanka sekä lämmittää että imee kosteutta, tuntuen mukavalta iholla. Kolme erilaista värivaihtoehtoa.

Koostumus: 75% villa, 25% polyamidi
Kerä: 100 g / 400 m
Puikkosuositus: 2,5 – 3,5 mm
Koukkusuositus: 2 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 28 s x 38 krs
Valmistusmaa: Turkki

Hoito-ohjeet:

Varovainen konepesu 30 °C . Tasokuivaus. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Villasukkakansa

Suomi on miljoonien ja taas miljoonien villasukkien maa. Jo elämän ensimetreillä villasukat lämmittävät pikkuruisia varpaita, ja nämä pehmoiset neulomukset kulkevat mukana kiikkustuoliin saakka, läpi lapsuuden lumileikkien ja ruuhkavuosien kiireen. Osa sukista on mummon tai mummin tekemiä, osa itse neulottuja tai kaverin kutomia. Saapassukkia, unisukkia ja hienostelusukkia. Ostettuja ja lahjaksi saatuja. Tämä villasukkakansa on ainutlaatuinen. Uniikkeja, käsintehtyjä töitä arvostetaan, ja niihin neulotaan mukaan paljon rakkautta ja välittämistä. Vaikka kylmä ilmasto luo neuleille loputtoman tarpeen, käsityöt ovat myös mindfulnessia parhaimmillaan, ja neuleharrastus voi olla intohimo ja elämäntapa. Hyvää vastapainoa arjen kiireelle se ainakin on! Ovatko käsityöt jo osa sinun arkeasi, vai oletko vasta tutustumassa tämän harrastuksen iloihin? Kivaa ja koukuttavaa!

Sukkia neulotaan Suomessa väkilukuun suhteutettuna luultavasti eniten maailmassa, ja meidän mielestämme se on aivan mahtavaa! Talenttia sukkien tekemiseen siis löytyy. Samoin luovuutta, intoa ja kokeilunhalua. Siksi uusia lankalaatuja kokeillaan mielellään, ja täydellisen sukkalangan metsästys jatkuu varmasti niin kauan kuin käsitöitä tullaan tekemään. Vogue -villasukkalanka on kaunis ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote! Se sopii monenlaisiin sukkiin. Ohuehko lanka on monelle neulojlle mieleinen ja myös monikäyttöinen. Värit on yhdistelty hauskasti niin, että yhdessä kerässä on pääsävynä joko vihreä, sininen tai punainen, ja sitä on maustettu muilla väreillä. Syntyvä pinta on elävä ja raikas. Kaikki värit myös sointuvat hyvin toisiinsa, joten niitä voi yhdistellä saumattomasti.

Lisätiedot

Paino 100 g
Moniväri

Punasävyinen, Sinisävyinen, Vihreäsävyinen