Seilorin setti -tekemispaketti

29,00

Kesän veneilysesonkia fiilistellessä on mitä mainioin ajankohta innostua myös seuran varainhankinnasta, on kohteena sitten junioritoiminta tai muu seuran kehittäminen. Varainhankinta ei todennäköisesti ole koskaan aiemmin ollut näin inspiroivaa. Trendikästä. Tarpeellista. Ekologista. Mielihyvää tuottavaa.

 

Tarjoamme seurallenne varainhankintatarkoituksiin tekemispaketteja, jotka sisältävät materiaalit ja neulepuikot merihenkisten villasukkien ja cousteau-tyylisen pipon neulomiseen (printatut neuleohjeet, 3 kerää Polku-villasekoite-lankaa à 100 g (75% villa/25% polyamidi), koivupuiset puikot, ommeltava ruori-merkki viimeistelyyn). Kukin sisältökokonaisuus toimitetaan pakattuna ekologiseen pahvipakkaukseen.

 

Juuri nyt neulonta on yksi kaikkein suosituimmista harrastuksista, minkä ansiosta tekemispaketin eteenpäin myyminen on helppoa. Neulominen nivoutuu upeasti osaksi vesillä koettuja ainutlaatuisia hetkiä. Pieni puhdetyö on helppo ottaa mukaan pidemmille veneretkille ja miksei päiväpyrähdyksellekin. Neulojan lisäksi myös neuleen saaja iloitsee!

Määrä Hinta / kpl
Tilausminimi 25 kpl 29,90
Tuotetunnus (SKU): TP-SS-1 Osasto:

Kuvaus

Seilorin setti on tekemispaketti, joka sisältää ohjeet ja tarvikkeet veneilyhenkiseen asustesettiin. Pipomalli on cousteau-henkinen ja sukkamallin inspiraatio on myös haettu vesilläliikkujan maailmasta.  Paketissa on ohjeiden lisäksi kolme kerää (à 100 g) Polku-villasekoitelankaa kolmessa eri sävyssä: punainen (v. 132), luonnonvalkoinen (v. 14) sekä metsän vihreä (v. 515),  3,5 mm koivupuiset sukkapuikot  sekä ruori-aiheinen merkki, jonka voi kiinnittää valmiiseen tuotteeseen.
Huom! Tämä tekemispaketti on varainkeruutuote, ja minimitilaus on 25 kpl. Toimitukset alkavat viikolla 18.

Koostumus: 75% villa/25% polyamidi, konepestävä
Polku –kerä: 100 g / 250 m
Puikkosuositus: 3,5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 24 s x 36 krs
Langan valmistusmaa: Italia

Varovainen konepesu 40 °C. Tasokuivaus. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Lisätiedot

Paino 400 g