Seilorin setti -tekemispaketti

19,90

Kesää fiilistellessä on mitä mainioin ajankohta innostua myös neulomaan.  Seilorin setti -neulomispaketti sisältää neulelangat ja ohjeet merihenkisten villasukkien ja cousteau-tyylisen pipon neulomiseen sekä valmiiseen neuleeseen ommeltavan ruori-merkin, joka on kuin piste iin päälle. Paketin sisältämä neulelanka on  kestävää ja pehmeää Polku-villasekoitelankaa à 100 g (75% villa/25% polyamidi).

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): TP-PO-SS Osasto:

Kuvaus

Seilorin setti on neulomispaketti, joka sisältää ohjeet ja tarvikkeet veneilyhenkiseen asustesettiin. Pipomalli on cousteau-henkinen ja sukkamallin inspiraatio on myös haettu vesilläliikkujan maailmasta.  Paketissa on ohjeiden lisäksi kolme kerää (à 100 g) Polku-villasekoitelankaa kolmessa eri sävyssä: punainen (v. 132), luonnonvalkoinen (v. 14) sekä metsän vihreä (v. 515). Paketti sisältää myös ruori-aiheisen ommeltavan merkin, jonka voi kiinnittää valmiiseen tuotteeseen.

Koostumus: 75% villa/25% polyamidi, konepestävä
Polku –kerä: 100 g / 250 m
Puikkosuositus: 3,5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 24 s x 36 krs
Langan valmistusmaa: Italia

Varovainen konepesu 40 °C. Tasokuivaus. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Lisätiedot

Paino 350 g