Polku-sukkalanka

4,95

Pehmoinen sukkalanka kaikille varpaille.

Poista
Määrä Hinta / kpl
1 kpl 4,95
3 kpl 4,65
5 kpl 4,45
10 kpl 3,95
Tuotetunnus (SKU): KO-PO Osastot: , , ,

Kuvaus

Polku on laadukas italialainen sukkalanka. Langan tuntu on ihanan pehmeä, mutta se on silti sopivan joustava ja käytössä kestävä. Värit sukkalankaan on poimittu suoraan Suomen upeasta luonnosta ja vaihtuvista vuodenajoista. Yksi lankakerä riittää naisten lyhytvartisiin villasukkiin tai lasten villasukkiin pidemmällä varrella. Miesten sukkiin kannattaa varata kaksi kerää. Värivaihtoehdot sointuvat kauniisti toisiinsa, ja värit ovat helposti yhdisteltävissä. Paksuus sopii niin perussukkiin, raitasukkiin kuin kirjoneulesukkiin. Lämmin ja pehmoinen lanka käy hyvin myös muihin neuleisiin ja asusteisiin.

Koostumus: 75 % villa, 25 % polyamidi
Kerä: 100 g / 250 m
Puikkosuositus: 3-4 mm, sukille 3 – 3,5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 24 s x 36 krs
Valmistusmaa: Italia

Hoito-ohjeet:

Villasukille ja neuleille suositellaan käsinpesua tai varovaista konepesua 40 °C lämpötilassa. Tasokuivaus. Silitys matalalla lämmöllä (yksi piste). Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Villasukkakansa

Suomi on miljoonien ja taas miljoonien villasukkien maa. Jo elämän ensimetreillä villasukat lämmittävät pikkuruisia varpaita, ja nämä pehmoiset neulomukset kulkevat mukana kiikkustuoliin saakka, läpi lapsuuden lumileikkien ja ruuhkavuosien kiireen. Osa sukista on mummon tai mummin tekemiä, osa itse neulottuja tai kaverin kutomia. Saapassukkia, unisukkia ja hienostelusukkia. Ostettuja ja lahjaksi saatuja. Tämä villasukkakansa on ainutlaatuinen. Uniikkeja, käsintehtyjä töitä arvostetaan, ja niihin neulotaan mukaan paljon rakkautta ja välittämistä. Vaikka kylmä ilmasto luo neuleille loputtoman tarpeen, käsityöt ovat myös mindfulnessia parhaimmillaan, ja neuleharrastus voi olla intohimo ja elämäntapa. Hyvää vastapainoa arjen kiireelle se ainakin on!

Sukkia neulotaan Suomessa väkilukuun suhteutettuna luultavasti eniten maailmassa, ja meidän mielestämme se on aivan mahtavaa! Talenttia sukkien tekemiseen siis löytyy. Samoin luovuutta, intoa ja kokeilunhalua. Siksi uusia lankalaatuja kokeillaan mielellään, ja täydellisen sukkalangan metsästys jatkuu varmasti niin kauan kuin käsitöitä tullaan tekemään. Polku-sukkalanka on suunniteltu ja teetetty nimenomaan suomalaiselle neulojalle, juuri Sinulle. Se kulkee mukana koko matkan elämänpolun varrella. Langan paksuus on mieleinen ja monikäyttöinen, värit ovat hehkuvia ja tuntu kuin unelma. Eikun kokeilemaan!

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Vanilja, Helmenharmaa, Ruusunpunainen, Vaalea keltainen, Meripihka, Meri, Oranssi, Punainen, Tumma pinkki, Petrooli, Metsä, Nutria, Kallio, Musta