Nako Sport Wool

2,95

Poista
Määrä Hinta / kpl
1 kpl 2,95
3 kpl 2,65
5 kpl 2,45
10 kpl 1,95
Tuotetunnus (SKU): NA-SW Osastot: , ,

Kuvaus

Sport Wool on paksuhko villasekoitelanka, joka on tunnultaan hyvin pehmeä ja lämpöinen. Värikartassa on monta upeaa värivaihtoehtoa erilaisiin neuleprojekteihin, ja hienovarainen kimallus luo sopivasti arjen luksuksen tuntua. Sport Wool -villasekoitelanka on täydellinen valinta neulepaitoihin ja neuletakkeihin sekä pipoihin, huiveihin ja muihin asusteisiin.

Koostumus: 72% premium akryyli, 25% villa, 3% kimalle (polyesteri)
Kerä: 100 g / 120 m
Puikkosuositus: 6,5 – 7 mm
Koukkusuositus: 6 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 13 s x 17 krs
Valmistusmaa: Turkki

Hoito-ohjeet:

Varovainen konepesu 30 °C . Tasokuivaus. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Villa on ikisuosikki

Villa on perinteinen, suosittu ja tykätty luonnonkuitu. Se on mahtava materiaali, koska se on luonnostaan pehmeää, joustavaa ja miellyttävän tuntuista. Villa eristää myös hyvin lämpöä ja sitoo kosteutta.  Pohjolan talvipakkasilla villan antama lämpö onkin tullut kaikille tutuksi esimerkiksi villapaitojen, myssyjen, lapasten, kaulaliinojen ja villasukkien muodossa. Villainen vaate ja asuste hylkii likaa, ja se puhdistuu ja raikastuu usein vain tuulettamalla ulkoilmassa. Jos villaa on tarpeen pestä vedellä, se kannattaa tehdä varoen, enintään 40 °C lämpötilassa. Osalle langoista tai vaatteista suositellaan käsinpesua, osalle sopii myös varovainen konepesu. Tarkista aina pesuohje langan vyötteestä tai vaatteen pesumerkinnöistä. Käytä hienopesuainetta tai villapesuainetta. Tasokuivaus pingottamalla pitää vaatteen muodossaan. Älä rumpukuivaa, sillä kuuma ilma kutistaa villaa.

Jos villalanka on superwash-käsitelty, se ei huovu. Käsittelemätöntä villaa, kuten Pure Bää -karstalankaa voidaan myös huovuttaa, jolloin pinnasta tulee entistä tiiviimpi ja kestävämpi. Yleensä villalla tarkoitetaan nimenomaan lampaasta saatavaa villaa, josta lanka kehrätään.  Merinolampaan villa mainitaan langoissa erikseen, koska se on vielä pehmeämpää kuin tavallinen lampaanvilla. Alpakan ja angoravuohen villat ovat oma lukunsa, ja niitä sisältävät langat löytyvät Lankatukusta huivilangat-kategoriasta. Villalangat-tuoteryhmä puolestaan pitää sisällään myös monia eri vahvuisia klassikkolankoja, jotka ovat täyttä villaa. Mukana myös merinolankoja.

Villatuotteiden tekemiseen löytyy paljon erilaisia ohjeita ja neuleideoita lienee yhtä paljon kuin on neulojiakin. Lankatukun ilmaisista ohjeista löytyvä Ihan Helmi -setti on suunniteltu juuri tälle langalle. Se sisältää ohjeet vienosti kimaltavan, tyylikkään pipon ja siihen sopivan kaulurin neulomiseen. Tarvittavat langat, tuotemerkin ja tulostetun ohjeen voi hankkia myös valmiina tekemispakettina. Ihana idea myös lahjaksi!

Lisätiedot

Paino 100 g
Väri

Keskiharmaa, Kameli, Violetti, Purppura, Pinkki, Punainen, Viininpunainen