Nako Pure Wool

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Määrä Hinta / kpl
1 kpl 0,00
3 kpl 0,00
5 kpl 0,00
10 kpl 0,00
Tuotetunnus (SKU): NA-PW Osastot: ,

Kuvaus

Pure Wool on monikäyttöinen, konepestävä villalanka. Paksuhko ja lämmin, ihanteellinen erityisesti talvineuleisiin kuten pipoihin ja kaulureihin sekä villapaitoihin. Sopii hyvin myös kodin erilaisiin sisustustuotteisiin. Villa on materiaalina hengittävää ja pehmeää, joten se on monikäyttöistä ja suosittua. Villalankaa mukavampaa neulottavaa ei taida edes löytyä!

Koostumus: 100% villa
Kerä: 100 g / 220 m
Puikkosuositus: 4 – 4.5 mm
Koukkusuositus: 3 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 18 s x 24 krs
Valmistusmaa: Turkki

Hoito-ohjeet:

Käsinpesu tai konepesu 30 °C . Suositellaan tasokuivausta. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Villa on ikisuosikki

Villa on perinteinen, suosittu ja tykätty luonnonkuitu. Se on mahtava materiaali, koska se on luonnostaan pehmeää, joustavaa ja miellyttävän tuntuista. Villa eristää myös hyvin lämpöä ja sitoo kosteutta.  Pohjolan talvipakkasilla villan antama lämpö onkin tullut kaikille tutuksi esimerkiksi villapaitojen, myssyjen, lapasten, kaulaliinojen ja villasukkien muodossa. Villainen vaate ja asuste hylkii likaa, ja se puhdistuu ja raikastuu usein vain tuulettamalla ulkoilmassa. Jos villaa on tarpeen pestä vedellä, se kannattaa tehdä varoen, enintään 40 °C lämpötilassa. Osalle langoista tai vaatteista suositellaan käsinpesua, osalle sopii myös varovainen konepesu. Tarkista aina pesuohje langan vyötteestä tai vaatteen pesumerkinnöistä. Käytä hienopesuainetta tai villapesuainetta. Tasokuivaus pingottamalla pitää vaatteen muodossaan. Älä rumpukuivaa, sillä kuuma ilma kutistaa villaa.

Jos villalanka on superwash-käsitelty, se ei huovu. Käsittelemätöntä villaa, kuten Pure Bää -karstalankaa voidaan myös huovuttaa, jolloin pinnasta tulee entistä tiiviimpi ja kestävämpi. Yleensä villalla tarkoitetaan nimenomaan lampaasta saatavaa villaa, josta lanka kehrätään.  Merinolampaan villa mainitaan langoissa erikseen, koska se on vielä pehmeämpää kuin tavallinen lampaanvilla. Alpakan ja angoravuohen villat ovat oma lukunsa, ja niitä sisältävät langat löytyvät Lankatukusta huivilangat-kategoriasta.

Pure Wool on yksi Lankatukun suosituimmista villalangoista. Paksuus on suomalaiselle neulojalle mieleinen ja valmista jälkeä syntyy nopeasti. Vähän ohuemman villalangan ystävälle on omiaan saman langan pikkusisko Pure Wool 3,5.  Jos taas etsit superpaksua, muhkeaa villalankaa, silloin sopivin valinta lienee Pure Wool Plus. Tekemisen iloa!

Lisätiedot

Paino 100 g
Väri

Harmaa meleerattu, Maitokahvi meleerattu, Keskiharmaa meleerattu, Lämmin beige, Luumu, Lila, Versonvihreä, Smaragdi