Nako Pure Wool Plus

4,95

Kodikas, ihanan paksu villalanka, joka on myös pehmeä ja hengittävä. Tästä langasta syntyvät nopeasti tyylikkäät ja kauniit sisustustekstiilit, lämpimät vaatteet ja muhkeat asusteet. Omiaan myös boho-tyylisiin neuleisiin.

Koostumus: 100 % villa
Kerä: 100 g / 30 m
Puikkosuositus: 8 – 15 mm
Koukkusuositus: 10 – 12 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 6 s x 7 krs
Valmistusmaa: Turkki

Käsinpesu tai konepesu käsinpesuohjelmalla 30 °C. Tasokuivaus. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Poista
Määrä Hinta / kpl
1 kpl 4,95
3 kpl 4,65
5 kpl 4,45
10 kpl 3,95
Tuotetunnus (SKU): NA-PWP Osastot: ,

Kuvaus

Kodikas, ihanan paksu villalanka. Tästä langasta syntyvät nopeasti tyylikkäät ja kauniit sisustustekstiilit, lämpimät vaatteet ja muhkeat asusteet. Omiaan myös boho-tyylisiin neuleisiin. Villa on materiaalina hengittävää ja pehmeää, joten se on monikäyttöistä ja suosittua. Villalankaa mukavampaa neulottavaa ei taida edes löytyä!

Koostumus: 100 % villa
Kerä: 100 g / 30 m
Puikkosuositus: 8 – 15 mm
Koukkusuositus: 10 – 12 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 6 s x 7 krs
Valmistusmaa: Turkki

Hoito-ohjeet:

Käsinpesu tai konepesu käsinpesuohjelmalla 30 °C. Tasokuivaus. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Villa on ikisuosikki

Villa on perinteinen, suosittu ja tykätty luonnonkuitu. Se on mahtava materiaali, koska se on luonnostaan pehmeää, joustavaa ja miellyttävän tuntuista. Villa eristää myös hyvin lämpöä ja sitoo kosteutta.  Pohjolan talvipakkasilla villan antama lämpö onkin tullut kaikille tutuksi esimerkiksi villapaitojen, myssyjen, lapasten, kaulaliinojen ja villasukkien muodossa. Villainen vaate ja asuste hylkii likaa, ja se puhdistuu ja raikastuu usein vain tuulettamalla ulkoilmassa. Jos villaa on tarpeen pestä vedellä, se kannattaa tehdä varoen, enintään 40 °C lämpötilassa. Osalle langoista tai vaatteista suositellaan käsinpesua, osalle sopii myös varovainen konepesu. Tarkista aina pesuohje langan vyötteestä tai vaatteen pesumerkinnöistä. Käytä hienopesuainetta tai villapesuainetta. Tasokuivaus pingottamalla pitää vaatteen muodossaan. Älä rumpukuivaa, sillä kuuma ilma kutistaa villaa.

Jos villalanka on superwash-käsitelty, se ei huovu. Käsittelemätöntä villaa, kuten Pure Bää -karstalankaa voidaan myös huovuttaa, jolloin pinnasta tulee entistä tiiviimpi ja kestävämpi. Yleensä villalla tarkoitetaan nimenomaan lampaasta saatavaa villaa, josta lanka kehrätään.  Merinolampaan villa mainitaan langoissa erikseen, koska se on vielä pehmeämpää kuin tavallinen lampaanvilla. Alpakan ja angoravuohen villat ovat oma lukunsa, ja niitä sisältävät langat löytyvät Lankatukusta huivilangat-kategoriasta.

Pure Wool Plus on erityisesti nuorten neulojien suosikki. Muhkeat pipot ovat paitsi lämpimiä, myös trendikkäitä, ja sellainen syntyy tästä langasta hurjan nopeasti. Pipoon kannattaa varata kaksi kerää lankaa. Klassisten, keskpaksujen villalankojenan ystäville ovat omiaan Nako Pure Wool ja Pure Wool 3,5.  Tekemisen iloa!

Lisätiedot

Paino 100 g
Väri

Luonnonvalkoinen, Helmenharmaa, Musta