Nako Pure Wool Boutique

2,95

Poista
Määrä Hinta / kpl
1 kpl 2,95
3 kpl 2,65
5 kpl 2,45
10 kpl 1,95
Tuotetunnus (SKU): NA-PWB Osastot: ,

Kuvaus

Pehmoinen ja kaunis keskipaksu lanka, jonka materiaali on sataprosenttinen uusi villa. Villa on lämmin ja pehmoinen materiaali, joka sopii lähes mihin tahansa. Villapaitoihin, neuleisiin, asusteisiin, kodin tekstiileihin, leluihin…

Koostumus: 100% uusi villa
Kerä: 50 g / 105 m
Puikkosuositus: 3,5-5 mm
Koukkusuositus: 3 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 18 s x 25 krs
Valmistusmaa: Turkki

Hoito-ohjeet:

Käsinpesu tai konepesu käsinpesuohjelmalla 30 °C. Tasokuivaus. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Villa on ikisuosikki

Villa on perinteinen, suosittu ja tykätty luonnonkuitu. Se on mahtava materiaali, koska se on luonnostaan pehmeää, joustavaa ja miellyttävän tuntuista. Villa eristää myös hyvin lämpöä ja sitoo kosteutta.  Pohjolan talvipakkasilla villan antama lämpö onkin tullut kaikille tutuksi esimerkiksi villapaitojen, myssyjen, lapasten, kaulaliinojen ja villasukkien muodossa. Villainen vaate ja asuste hylkii likaa, ja se puhdistuu ja raikastuu usein vain tuulettamalla ulkoilmassa. Jos villaa on tarpeen pestä vedellä, se kannattaa tehdä varoen, enintään 40 °C lämpötilassa. Osalle langoista tai vaatteista suositellaan käsinpesua, osalle sopii myös varovainen konepesu. Tarkista aina pesuohje langan vyötteestä tai vaatteen pesumerkinnöistä. Käytä hienopesuainetta tai villapesuainetta. Tasokuivaus pingottamalla pitää vaatteen muodossaan. Älä rumpukuivaa, sillä kuuma ilma kutistaa villaa.

Jos villalanka on superwash-käsitelty, se ei huovu. Käsittelemätöntä villaa, kuten Pure Bää -karstalankaa voidaan myös huovuttaa, jolloin pinnasta tulee entistä tiiviimpi ja kestävämpi. Yleensä kun puhutaan villasta, on kyseessä juuri lampaasta saatavaa villa, josta lanka kehrätään.  Merinolampaan villa mainitaan langoissa erikseen, koska se on vielä pehmeämpää kuin tavallinen lampaanvilla. Alpakan ja angoravuohen villat ovat oma lukunsa, ja niitä sisältävät langat löytyvät Lankatukusta huivilangat-kategoriasta.

Pure wool Boutique on elegantti ja monikäyttöinen lanka. Lankatukun neuleohjeista löytyy esimerkiksi Pihka-setti, joka on suunniteltu juuri tälle langalle. Setti pitää sisällään kauniin palmikkopipon ja lapaset. Näihin kahteen tuotteeseen kuluu Pure Wool Boutique -lankaa yhteensä 4 kerää eli 200 grammaa. Ohjeen voit ladata tästä linkistä. Valikoimissa on myös paljon muita villalankoja, vähän ohuempaa lankaa etsivälle hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Pure Wool 3,5. Jos taas hakusessa todella paksu, muhkea villalanka, kannattaa valita Pure Wool Plus. Myös merinovillalankojen ystäville löytyy useita vaihtoehtoja. Tekemisen iloa!

Lisätiedot

Paino 50 g
Väri

Meripihka, Rubiini, Navy