Nako Pure Wool 3.5

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): NA-PW-3.5 Osastot: , ,

Kuvaus

Klassinen, keskipaksu villalanka. Villa on materiaalina hengittävää ja pehmeää, joten se on monikäyttöistä ja suosittua. Villalankaa mukavampaa neulottavaa ei taida edes löytyä! Pure wool 3,5 -langassa on mukava, sileä tuntu ja se säilyttää tekstuurinsa hyvin pesuissa. Sopii materiaaliksi vaatteisiin ja asusteisiin, nukkeihin, nalleihin ja kodin sisustustekstiileihin. Pehmeytensä ansiosta sopii hyvin myös lasten vaatteisiin ja asusteisiin.

Koostumus: 100% villa
Kerä: 100 g / 350 m
Puikkosuositus: 3 – 4 mm
Koukkusuositus: 2 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm =27 s x 36 krs
Valmistusmaa: Turkki

Hoito-ohjeet:

Käsinpesu tai konepesu 30 °C . Suositellaan tasokuivausta. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Villa on ikisuosikki

Villa on perinteinen, suosittu ja tykätty luonnonkuitu. Se on mahtava materiaali, koska se on luonnostaan pehmeää, joustavaa ja miellyttävän tuntuista. Villa eristää myös hyvin lämpöä ja sitoo kosteutta.  Pohjolan talvipakkasilla villan antama lämpö onkin tullut kaikille tutuksi esimerkiksi villapaitojen, myssyjen, lapasten, kaulaliinojen ja villasukkien muodossa. Villainen vaate ja asuste hylkii likaa, ja se puhdistuu ja raikastuu usein vain tuulettamalla ulkoilmassa. Jos villaa on tarpeen pestä vedellä, se kannattaa tehdä varoen, enintään 40 °C lämpötilassa. Osalle langoista tai vaatteista suositellaan käsinpesua, osalle sopii myös varovainen konepesu. Tarkista aina pesuohje langan vyötteestä tai vaatteen pesumerkinnöistä. Käytä hienopesuainetta tai villapesuainetta. Tasokuivaus pingottamalla pitää vaatteen muodossaan. Älä rumpukuivaa, sillä kuuma ilma kutistaa villaa.

Jos villalanka on superwash-käsitelty, se ei huovu. Käsittelemätöntä villaa, kuten Pure Bää -karstalankaa voidaan myös huovuttaa, jolloin pinnasta tulee entistä tiiviimpi ja kestävämpi. Yleensä villalla tarkoitetaan nimenomaan lampaasta saatavaa villaa, josta lanka kehrätään.  Merinolampaan villa mainitaan langoissa erikseen, koska se on vielä pehmeämpää kuin tavallinen lampaanvilla. Alpakan ja angoravuohen villat ovat oma lukunsa, ja niitä sisältävät langat löytyvät Lankatukusta huivilangat-kategoriasta.

Lankatukun ladattavista neuleohjeista löytyy tälle villalangalle suunniteltu upea Kipinä-huivi. Langanmenekki kauniiseen ja tyylikkääseen suorakaiteen muotoiseen Kipinään on 300 grammaa eli kolme kerää Pure Wool 3,5 -lankaa.

Lisätiedot

Paino 100 g
Väri

Vanilja, Latte, Vaaleanharmaa meleerattu, Harmaa meleerattu, Ametisti, Meripihka, Oranssi, Luumu, Navy