Nako Pure Sock sukkalanka

2,95

Nako Pure Sock on yksivärinen perussukkalanka.

Poista
Määrä Hinta / kpl
1 kpl 2,95
3 kpl 2,65
5 kpl 2,45
10 kpl 1,95
Tuotetunnus (SKU): NA-PS Osastot: ,

Kuvaus

Vähän ohuempi, pehmoinen ja notkea villasukkalanka, joka sopii mainiosti myös  muiden vaatteiden ja asusteiden neulomiseen. Toimii hyvin esimerkiksi pipoissa, lapasissa, huiveissa, peitteissä ja lasten vaatteissa. Materiaali on pehmeää ja hengittävää. Lanka sekä lämmittää että imee kosteutta, tuntuen mukavalta iholla. Se sopii perussukkien lisäksi loistavasti erilaisiin kirjoneulesukkiin ja tässä langassa myös erilaiset pintakuviot – kuten vaikka palmikot –  pääsevät hyvin oikeuksiinsa.

Koostumus: 70% uusi villa, 30% polyamidi
Kerä: 50 g / 200 m
Puikkosuositus: 3 – 3,5 mm, sukille 2,5 – 3 mm.
Koukkusuositus: 2 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 26 s x 39 krs
Valmistusmaa: Turkki

Hoito-ohjeet:

Varovainen konepesu 30 °C . Suositellaan tasokuivausta. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Villasukkakansa

Suomi on miljoonien ja taas miljoonien villasukkien maa. Jo elämän ensimetreillä villasukat lämmittävät pikkuruisia varpaita, ja nämä pehmoiset neulomukset kulkevat mukana kiikkustuoliin saakka, läpi lapsuuden lumileikkien ja ruuhkavuosien kiireen. Osa sukista on mummon tai mummin tekemiä, osa itse neulottuja tai kaverin kutomia. Saapassukkia, unisukkia ja hienostelusukkia. Ostettuja ja lahjaksi saatuja. Tämä villasukkakansa on ainutlaatuinen. Uniikkeja, käsintehtyjä töitä arvostetaan, ja niihin neulotaan mukaan paljon rakkautta ja välittämistä. Vaikka kylmä ilmasto luo neuleille loputtoman tarpeen, käsityöt ovat myös mindfulnessia parhaimmillaan, ja neuleharrastus voi olla intohimo ja elämäntapa. Hyvää vastapainoa arjen kiireelle se ainakin on! Ovatko käsityöt jo osa sinun arkeasi, vai oletko vasta tutustumassa tämän harrastuksen iloihin? Kivaa ja koukuttavaa!

Sukkia neulotaan Suomessa väkilukuun suhteutettuna luultavasti eniten maailmassa, ja meidän mielestämme se on aivan mahtavaa! Talenttia sukkien tekemiseen siis löytyy. Samoin luovuutta, intoa ja kokeilunhalua. Siksi uusia lankalaatuja kokeillaan mielellään, ja täydellisen sukkalangan metsästys jatkuu varmasti niin kauan kuin käsitöitä tullaan tekemään. Pure Sock -villasukkalanka on ehkä vähän vieraampi, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen lanka! Se sopii monenlaisiin sukkiin. Ohuehko lanka on monelle neulojlle mieleinen ja myös monikäyttöinen, värit ovat harmonisia ja kauniita ja tuntu on pehmeä. Myös ihanat ja uniikit vauvaneuleet syntyvät tästä langasta. Eikun kokeilemaan!

Lisätiedot

Paino 50 g
Väri

Valkoinen, Vanilja, Pinkki, Taivaansininen, Chili, Musta