Nako Peru Color

Liukuvärjätyn Nako Peru Color -alpakkasekoitelangan värikartassa on toinen toistaan herkullisempia väriyhdistelmiä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Määrä Hinta / kpl
1 kpl 0,00
3 kpl 0,00
5 kpl 0,00
10 kpl 0,00
Tuotetunnus (SKU): NA-PE Osastot: ,

Kuvaus

Lankojen aatelia! Todella upea, ihanan lämmin liukuvärjätty alpakkasekoitelanka, joka myydään kauniissa kakkukerässä. Sopii hyvin huiveihin ja muihin asusteisiin, mutta myös villapaitoihin, neuletakkeihin, pipoihin ja kodin tekstiileihin. Valittavissa useita erilaisia liukuvärjättyjä väriyhdistelmiä, joista kaikki ovat harmonisen kauniita. Alpakka on materiaalina lujaa ja kestävää, mutta samalla lämmintä ja mukavan pehmeää. Alpakkakuitua saadaan alpakasta, joka on laamansukuinen kamelieläin. Se on yksi maailman vanhimmista kotieläimistä, kesytetty jo noin 5000 vuotta sitten. Suurin osa maailman alpakoista elää juuri Perussa, joten siksi tämän langan nimi viittaa sinne.

Koostumus: 25 % alpakka, 25% villa, 50 % premium akryyli
Kerä: 100 g / 310 m
Puikkosuositus: 5,5 – 6 mm
Koukkusuositus: 5,5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 14 s x 17 krs
Valmistusmaa: Turkki

Hoito-ohjeet:

Varovainen konepesu 30 °C. Suositellaan tasokuivausta. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Stailaa huiveilla

Villasukkien lisäksi erilaiset huivit ovat yksi kaikkein neulotuimpia, virkatuimpia ja rakastetuimpia asioita, joita käsillä tehdään. Ovathan ne aina omannäköisiä ja uniikkeja ja lämmittävät vuodenajasta toiseen. Huiveja ei voi koskaan olla liikaa, eihän? Käytännöllisyyden ja mukavuuden lisäksi huivit ovat upeita! Niitä käytetään niin talven kylminä tuiskupäivinä kuin viileinä kesäpäivinä. Pahitteeksi ne eivät ole myöskään suuren cityn urbaanissa kevätauringossa tai peräkorven sateisessa syysmetsässä. Ihania ja mieleisiä, aina ja kaikkialla, itselle tehtynä tai lahjaksi ystävälle valmistettuna. Huiveilla voi helposti lisätä ripauksen väriä asukokonaisuuteen, täydentää sitä tyylikkäästi tai luoda dramaattista kontrastia. Niillä saa pukeutumiseen helposti eleganssia tai kotoisaa rustiikkista lämpöä ja maanläheisyyttä. Tyylin viimeistely tällä omatekoisella katseenvangitsijalla maksaa aina vaivan! Kestävää kauneutta ihan jokaiseen hetkeen, arkeen ja juhlaan.

Ovatko kolmiohuivit tai ponchot sinun lemppareitasi, vai tykkäätkö enemmän neuloa pitkiä suorakaiteen muotoisia huiveja, joiden sisään on mukava kietoutua? Tämä lanka taipuu mihin vaihtoehtoon hyvänsä. Lankatukun ilmaisista ohjeista löytyy esimerkiksi Silmu-huivi, joka on simppeli kaunotar, muhkea kolmionmallinen huivi. Se on suunniteltu juuri Peru Color -langalle, jota kuluu työhön kaksi kerää. Ohjeen voit ladata täältä. Tekemisen iloa!

Lisätiedot

Paino 100 g
Moniväri

Kukkaniitty, Kuurankukka, Ruskaretki, Seikkailu, Ystävyys