Nako Estiva -bambulanka

Kaunis, himmeäkiiltoinen bambulanka, joka on erittäin pehmeää ja miellyttävää neuloa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): NA-ES Osastot: , ,

Kuvaus

Nako Estiva on arjen luksusta. Himmeäkiiltoinen, pehmeä ja hengittävä lanka, joka on bambun ansiosta myös antibakteerinen.  Bambulanka sopii hyvin sekä neulomiseen että virkkaamiseen. Tästä kauniista langasta valmistuvat topit, hameet, kevyet neuleet ja hatut sekä keittiö- ja sisustustekstiilit. Se on ihanteellinen materiaali myös vauvojen ja lasten vaatteisiin sekä vauvanpeitteisiin.

Koostumus: 50% puuvilla, 50% bambuviskoosi
Kerä: 100 g / 375 m
Puikkosuositus: 2 – 2,5 mm
Koukkusuositus: 2,5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 28 s x 43 krs
Valmistusmaa: Turkki

Hoito-ohjeet:

Varovainen konepesu 30 °C . Tasokuivaus. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Bambulankojen suosio kasvaa koko ajan, eikä ihme. Ihanan pehmeä bambulanka on ihoa vasten todella miellyttävä, se ei materiaalina allergisoi eikä kutita. Sopii myös herkkäihoisille. Bambu antaa langalle himmeää kiiltoa ja ilmavuutta. Lisäksi lanka laskeutuu kauniisti ja se on mukavaa neuloa. Se, että bambukuitu imee hyvin kosteutta ja on lisäksi antibakteerinen, tekee siitä suositun materiaalin siivous- ja keittiöliinoissa. Estivassa puolet materiaalista on bambua, puolet puuvillaa. Nämä luonnonkuidut toimivat huikean hyvin yhdessä! Kokonaan puuvillaisista langoista suosittelemme sinulle Solarea.

Lisätiedot

Paino 100 g
Väri

Vaalea keltainen, Pistaasi, Laguuni, Denim, Pinkki, Tangeriini