Nako Calico -puuvillalanka

2,95

Himmeästi kiiltävä puuvillasekoitelanka, joka on monikäyttöinen ja miellyttävä.

Poista
Määrä Hinta / kpl
1 kpl 2,95
3 kpl 2,65
5 kpl 2,45
10 kpl 1,95
Tuotetunnus (SKU): NA-CA Osastot: ,

Kuvaus

Calico on monikäyttöinen puuvillasekoitelanka. Puuvilla materiaalina tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten, ja tämä lanka sopiikin erityisen hyvin herkälle iholle. Langassa on kaunis himmeä kiilto. Materiaali on omiaan erilaisiin neuleisiin ja asusteisiin, myös vauvojen vaatteisiin. Lisäksi siitä valmistuvat kestävät sisustustekstiilit, amigurumit, nuket ja kassit.

Koostumus: 50% puuvilla, 50% premium akryyli
Kerä: 100 g / 245 m
Puikkosuositus: 4 – 4,5 mm
Koukkusuositus: 2 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 22 s x 30 krs
Valmistusmaa: Turkki

Varovainen konepesu 30 °C . Tasokuivaus. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Villaisten lankojen ohella puuvillalangat ovat neule- ja virkkausharrastajien suosikkilankoja. Puuvilla onkin maailman käytetyin tekstiilikuitu. Usein puuvillalanka mielletään nimenomaan kesäisten neuleiden ja keittiö- ja sisustustekstiilien materiaaliksi, mutta oikeastaan käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kuitu on pehmeää, mutta kestävää. Se imee kosteutta hyvin, joten puuvillainen neulos on mukavaa iholla. Luonnostaan puuvilla on mattapintaista, mutta merseroimalla siihen saadaan kaunis kiilto. Calicossa puolet materiaalista on puuvillaa, Solare on sataprosenttinen puuvillalanka. Estiva on puuvillan ja bambun sekoite.

Lisätiedot

Paino 100 g
Väri

Pellava, Pastelliroosa, Mentoli, Syreeni, Vaalea turkoosi, Turkoosi, Koralli