Nako Boho yksivärinen sukkalanka

4,95

Nako Boho on yksivärinen perussukkalanka, joka soveltuu erityisen hyvin sukkiin tai muihin neuleisiin, jossa halutaan korostaa pintastruktuuria. Erinomainen vaihtoehto myös kirjoneuleisiin.

Poista
Määrä Hinta / kpl
1 kpl 4,95
3 kpl 4,65
5 kpl 4,45
10 kpl 3,95
Tuotetunnus (SKU): NA-BO-YV Osastot: ,

Kuvaus

Nako Boho Classic on vahva, mutta pehmeä sukkalanka, jossa erilaiset pintakuviot – kuten vaikka palmikot –  pääsevät hyvin oikeuksiinsa.  Lanka on nelisäikeinen ja riittoisa, jo yhdestä kerästä saa tehtyä aikuiselle lyhytvartiset villasukat. Boho Classic -sävyt sopivat upeasti yhdistettäviksi Boho itseraidoittuvan sukkalangan värivaihtoehtojen kanssa. Molemmat Nako Boho-langat ovat omiaan myös hattuihin ja huiveihin sekä monenlaisiin muihin neuleisiin ja asusteisiin.

Koostumus: 70% uusi villa, 30% polyamidi
Kerä: 100g / 400 m
Puikkosuositus: 3 – 3,5 mm, sukille 2,5 – 3 mm
Koukkusuositus: 2 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 26 s x 39 krs
Valmistusmaa: Turkki

Hoito-ohjeet:

Boho-sukkalanka on konepestävä ja helppohoitoinen. Tasokuivausta suositellaan. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Villasukkakansa

Suomi on miljoonien ja taas miljoonien villasukkien maa. Jo elämän ensimetreillä villasukat lämmittävät pikkuruisia varpaita, ja nämä pehmoiset neulomukset kulkevat mukana kiikkustuoliin saakka, läpi lapsuuden lumileikkien ja ruuhkavuosien kiireen. Osa sukista on mummon tai mummin tekemiä, osa itse neulottuja tai ehkä kaverin kutomia. Saapassukkia, unisukkia ja hienostelusukkia. Ostettuja ja lahjaksi saatuja. Tämä villasukkakansa on ainutlaatuinen. Uniikkeja, käsintehtyjä töitä arvostetaan, ja niihin neulotaan mukaan paljon rakkautta ja välittämistä. Vaikka kylmä ilmasto luo neuleille loputtoman tarpeen, käsityöt ovat myös mindfullnessia parhaimmillaan, ja neuleharrastus voi olla intohimo ja elämäntapa. Hyvää vastapainoa arjen kiireelle se ainakin on! Ovatko käsityöt jo osa sinun arkeasi, vai oletko vasta tutustumassa tämän harrastuksen iloihin?

Sukkia neulotaan Suomessa väkilukuun suhteutettuna luultavasti eniten maailmassa, ja meidän mielestämme se on aivan mahtavaa! Talenttia sukkien tekemiseen siis löytyy. Samoin luovuutta, intoa ja kokeilunhalua. Siksi uusia lankalaatuja kokeillaan mielellään, ja täydellisen sukkalangan metsästys jatkuu varmasti niin kauan kuin käsitöitä tullaan tekemään. Onkin mukavaa, että vanhojen suosikkien rinnalle löytyy yhä enemmän vaihtoehtoja, jokaiselle on varmasti tarjolla jotakin mieluisaa. Nako Boho Classic -langasta syntyvät notkeat ja pehmeät villasukat. Paksuus on mukavan ohut vaikka ihan kengissä käytettäväksi. Lanka sopii niin kirjoneulesukkiin kuin upeisiin palmikkosukkiin ja värivalikoima on harmonisen kaunis. Eiköhän kokeilla!

Lisätiedot

Paino 100 g
Väri

Ecru, Helmenharmaa, Maitokahvi, Kanerva, Oranssi, Talvensini, Lehmus, Petrooli, Chili, Navy