Nako Bebe Color

1,95

Poista
Määrä Hinta / kpl
1 kpl 1,95
3 kpl 1,65
5 kpl 1,45
10 kpl 0,95
Tuotetunnus (SKU): NA-BB-CO Osastot: ,

Kuvaus

Pehmoinen Bebe Color on herkän pastellinen, monivärinen lanka, joka sopii etenkin vauvoille ja lapsille neulottaviin vaatteisiin, asusteisiin ja peittoihin.  Lanka ei kutita, eikä sisällä lanoliinia eli villarasvaa, joten se on hyvä valinta myös villa-allergikoille. Tuntu on miellyttävän pehmeä ihoa vasten. Nako Bebe Color sointuu kauniisti yhteen yksiväristen Nako Bebe 100 -lankojen kanssa, ja värejä yhdistelemällä saakin luotua harmonisen kauniita kokonaisuuksia.

Koostumus: 100% akryyli
Kerä: 100 g / 360 m
Puikkosuositus: 3 – 3,5 mm
Koukkusuositus: 3,5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 24 s x 32 krs
Valmistusmaa: Turkki

Hoito-ohjeet:

Konepesu 40 °C . Tasokuivaus. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Parasta pikkuisille

Vauvaneuleet ovat vuodesta toiseen yhtälailla suosittuja kuin tarpeellisia. Se on hyvä juttu! Vauvoille onkin tarjolla lukematon määrä erilaisia neuleohjeita myssyistä vaatteisiin, sukkiin ja töppösiin, lapasiin, peitteisiin ja toukkapusseihin. Onnellisen tulevan äidin lisäksi puikkoihin saattaa tarttua monikin ystävä ja sukulainen, kummi ja naapuri, ja sitten pikkuinen ihmistaimi saakin elämänsä ensimetreillä pukeutua ja kääriytyä erilaisiin ihaniin, lämpöisiin neulomuksiin, jotka ovat täynnä rakkautta ja välittämistä. Keskosille neulotaan paljon, mutta villaisesta lämmöstä nauttivat ja hyötyvät kaikki muutkin vauvat. Vauvoille ja lapsille neulominen on puuhaa, joka saa hymyn huulille. Lankaa kuluu vain vähän ja valmista syntyy nopeasti, koska koot ovat pieniä.

Millainen sitten on hyvä vauvalanka? Mielipiteitä on monia, mutta ehkäpä tärkein kriteeri on se, että materiaali tuntuu miellyttävältä vauvan herkkää ihoa vasten. Merinovilla on suosittu luonnonmateriaali, mutta myös pehmoista villaa, puuvillaa, bambua ja allergisoimatonta akryylilankaa käytetään vauvaneuleissa. Materiaalin tulee olla pestävää ja hengittävää, pehmoista ja turvallista. Monien lankojen nimessä onkin jo itsessään mukana Baby tai Bebe, jolloin tietää heti, kenelle lanka on suunniteltu. Näiden lankojen lisäksi löytyy kuitenkin iso valikoima muita lankoja, jotka sopivat yhtä hyvin vauvojen vaatteisiin ja asusteisiin. Lankatukun muutama suosituin vauvalanka on koottu omaan valikkoonsa, mutta myös esimerkiksi Pure Wool -langat toimivat hyvin vauvaneuleissa.

Lisätiedot

Paino 100 g
Moniväri

Vaahtokarkki