Nako Bebe 100

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Määrä Hinta / kpl
1 kpl 0,00
3 kpl 0,00
5 kpl 0,00
10 kpl 0,00
Tuotetunnus (SKU): NA-BB Osastot: ,

Kuvaus

Pehmoinen Nako Bebe on värikäs ja monikäyttöinen lanka, josta valmistuu vauvaneule jos toinenkin. Se ei kutita, eikä sisällä lanoliinia, joten sopii myös villa-allergikoille. Premiumlaatuinen akryyli kestää hyvin jatkuvaakin pesemistä, pysyen silti pehmeänä. Siksi sopii hyvin vauvojen vaatteisiin, asusteisiin ja peittoihin. Vauvaneuleiden lisäksi Bebestä voi valmistaa myös aikuisten vaatteita sekä esimerkiksi sisustustekstiilejä. Langasta löytyy useita kauniita, yhteensointuvia värivaihtoehtoja, etenkin sävyjä, joista vauvoille yleisimmin neulotaan.

Koostumus: 100% premium akryyli
Kerä: 100 g / 360 m
Puikkosuositus: 3 – 3,5 mm
Koukkusuositus: 2,5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 26 s x 34 krs
Valmistusmaa: Turkki

Hoito-ohjeet:

Konepesu 30 °C.  Suositellaan tasokuivausta. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Parasta pikkuisille

Vauvaneule on sellainen tuote, joka on vuodesta toiseen yhtälailla suosittu kuin tarpeellinen. Se on hyvä juttu! Vauvoille onkin tarjolla lukematon määrä erilaisia neuleohjeita myssyistä vaatteisiin, sukkiin ja töppösiin, lapasiin, peitteisiin ja toukkapusseihin. Onnellisen tulevan äidin lisäksi puikkoihin saattaa tarttua monikin ystävä ja sukulainen, kummi ja naapuri, ja sitten pikkuinen ihmistaimi saakin elämänsä ensimetreillä pukeutua ja kääriytyä erilaisiin ihaniin, lämpöisiin neulomuksiin, jotka ovat täynnä rakkautta ja välittämistä. Keskosille neulotaan paljon, mutta villaisesta lämmöstä nauttivat ja hyötyvät kaikki muutkin vauvat. Vauvoille ja lapsille neulominen on puuhaa, joka saa hymyn huulille. Lankaa kuluu vain vähän ja valmista syntyy nopeasti, koska koot ovat pieniä.

Millainen sitten on hyvä vauvalanka? Mielipiteitä on monia, mutta ehkäpä tärkein kriteeri on se, että materiaali tuntuu miellyttävältä vauvan herkkää ihoa vasten. Merinovilla on suosittu luonnonmateriaali, mutta myös pehmoista villaa, puuvillaa, bambua ja allergisoimatonta akryylilankaa käytetään vauvaneuleissa. Materiaalin tulee olla pestävää ja hengittävää, pehmoista ja turvallista. Monien lankojen nimessä onkin jo itsessään mukana Baby tai Bebe, jolloin tietää heti, kenelle lanka on suunniteltu. Näiden lankojen lisäksi löytyy kuitenkin iso valikoima muita lankoja, jotka sopivat yhtä hyvin vauvojen vaatteisiin ja asusteisiin. Lankatukun muutama suosituin vauvalanka on koottu omaan valikkoonsa, mutta myös esimerkiksi Pure Wool -langat toimivat hyvin vauvaneuleissa.

Lisätiedot

Paino 100 g
Väri

Maitokahvi, Ananas, Hattara, Aloe Vera, Vanharoosa, Taivaansininen