Lana Grossa Cool Wool Big merinovillalanka

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Määrä Hinta / kpl
1 kpl 0,00
3 kpl 0,00
5 kpl 0,00
10 kpl 0,00
Tuotetunnus (SKU): LG-CWB Osastot: ,

Kuvaus

Merinovillainen klassikkolanka. Pehmeää, hengittävää ja mukavan paksuista lankaa, joka ei huovu. Merinovilla sopii hyvin niin aikuisten kuin lastenkin vaatteisiin sekä kodin sisustustekstiileihin. Se on miellyttävän tuntuista eikä kutita herkkääkään ihoa. Naisen 38/40-kokoiseen villapaitaan langanmenekki on noin 550 grammaa. Valikoimassa kauniita yksivärisiä sekä meleerattuja sävyjä, joita voi yhdistellä keskenään.

Koostumus: 100 % puhdas uusi merinovilla
Kerä: 50 g / 120 m
Puikkosuositus: 3,5 – 4 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 19 s x 26 krs
Valmistusmaa: Italia

Hoito-ohjeet:

Varovainen konepesu 30 °C . Tasokuivaus. Silitys matalalla lämmöllä (yksi piste). Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Villa on ikisuosikki

Villa on perinteinen, suosittu ja tykätty luonnonkuitu. Se on mahtava materiaali, koska se on luonnostaan pehmeää, joustavaa ja miellyttävän tuntuista. Villa eristää myös hyvin lämpöä ja sitoo kosteutta.  Pohjolan talvipakkasilla villan antama lämpö onkin tullut kaikille tutuksi esimerkiksi villapaitojen, myssyjen, lapasten, kaulaliinojen ja villasukkien muodossa. Villainen vaate ja asuste hylkii likaa, ja se puhdistuu ja raikastuu usein vain tuulettamalla ulkoilmassa. Jos villaa on tarpeen pestä vedellä, se kannattaa tehdä varoen, enintään 40 °C lämpötilassa. Osalle langoista tai vaatteista suositellaan käsinpesua, osalle sopii myös varovainen konepesu. Tarkista aina pesuohje langan vyötteestä tai vaatteen pesumerkinnöistä. Käytä hienopesuainetta tai villapesuainetta. Tasokuivaus pingottamalla pitää vaatteen muodossaan. Älä rumpukuivaa, sillä kuuma ilma kutistaa villaa.

Jos villalanka on superwash-käsitelty, se ei huovu. Käsittelemätöntä villaa, kuten Pure Bää -karstalankaa voidaan myös huovuttaa, jolloin pinnasta tulee entistä tiiviimpi ja kestävämpi. Yleensä villalla tarkoitetaan nimenomaan lampaasta saatavaa villaa, josta lanka kehrätään.  Merinovilla mainitaan langoissa erikseen, koska se on vielä pehmeämpää kuin tavallinen lampaanvilla. Alpakan ja angoravuohen villat ovat oma lukunsa, ja niitä sisältävät langat löytyvät Lankatukusta huivilangat-kategoriasta.

Vähän Cool Wool Big -lankaa paksumpi merinovillainen ihanuus on Lana Grossan Bingo. Klassisten villalankojen ystäville Lankatukun valikoimista löytyvät esimerkiksi Pure Wool 3,5. ja vähän paksumpi Pure Wool. Jos taas etsit superpaksua, muhkeaa villalankaa, silloin sopivin valinta lienee Pure Wool Plus. Tekemisen iloa!

Lisätiedot

Paino 50 g
Väri

Luonnonvalkoinen, Taupe meleerattu, Marjapuuro, Burgundi, Meripihka, Pullonvihreä, Keskisininen, Antrasiitti meleerattu