Sale

Lana Grossa Cool Wool Big 1:1

29,90 9,90

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): LG-BI-1:1 Osastot: ,

Kuvaus

Cool wool big 1:1 on muhkea 200 g kerä parasta merinovillaa. Harmaan eri sävyt liukuvat harmonisesti läpi kerän, ja mikä mainiointa, kaikki kerät ovat keskenään identtisiä värintoistoltaan, eli langan alku- ja loppupää on kerästä riippumatta täysin samansävyinen.
Reilun kokoisessa kerässä on 500 metriä lankaa, ja esim. perusvillapaitaan riittää kolme kerää koossa 38-40. Lanka on superwash-käsitelty eikä se näin ollen huovu.

Koostumus: 100 % puhdas uusi merinovilla
Kerä: 200 g / 500 m
Puikkosuositus: 3,5 – 4 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 19 s x 26 krs
Valmistusmaa: Italia

Hoito-ohjeet:

Varovainen konepesu 30 °C . Tasokuivaus. Silitys matalalla lämmöllä (yksi piste). Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Villa on ikisuosikki

Villa on perinteinen, suosittu ja tykätty luonnonkuitu. Se on mahtava materiaali, koska se on luonnostaan pehmeää, joustavaa ja miellyttävän tuntuista. Villa eristää myös hyvin lämpöä ja sitoo kosteutta.  Pohjolan talvipakkasilla villan antama lämpö onkin tullut kaikille tutuksi esimerkiksi villapaitojen, myssyjen, lapasten, kaulaliinojen ja villasukkien muodossa. Villainen vaate ja asuste hylkii likaa, ja se puhdistuu ja raikastuu usein vain tuulettamalla ulkoilmassa. Jos villaa on tarpeen pestä vedellä, se kannattaa tehdä varoen, enintään 40 °C lämpötilassa. Osalle langoista tai vaatteista suositellaan käsinpesua, osalle sopii myös varovainen konepesu. Tarkista aina pesuohje langan vyötteestä tai vaatteen pesumerkinnöistä. Käytä hienopesuainetta tai villapesuainetta. Tasokuivaus pingottamalla pitää vaatteen muodossaan. Älä rumpukuivaa, sillä kuuma ilma kutistaa villaa.

 

Lisätiedot

Paino 200 g
Moniväri

Kivi