Lana Grossa Bingo merinovillalanka

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Määrä Hinta / kpl
1 kpl 0,00
3 kpl 0,00
5 kpl 0,00
10 kpl 0,00
Tuotetunnus (SKU): LG-BI Osastot: ,

Kuvaus

Aivan ihana merinovillalanka, joka on arjen luksusta! Paksuutensa ansiosta se on nopea neulottava. Ei huovu. Ei kutita ihoa, vaan tuntu on miellyttävän pehmeä. Sopii kaikenlaisiin vaatteisiin, asusteisiin ja tekstiileihin. Langanmenekki naisen 38/40-kokoiseen villapaitaan on noin 600 grammaa. Printtisävyt ja yksiväriset langat sointuvat kauniisti yhteen.

Koostumus: 100 % puhdas uusi merinovilla
Kerä: 50 g / 80 m
Puikkosuositus: 4,5 – 5,5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 16 s x 23 krs
Valmistusmaa: Italia

Hoito-ohjeet:

Varovainen konepesu 30 °C . Tasokuivaus. Silitys matalalla lämmöllä (yksi piste). Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Villa on ikisuosikki

Villa on perinteinen, suosittu ja tykätty luonnonkuitu. Se on mahtava materiaali, koska se on luonnostaan pehmeää, joustavaa ja miellyttävän tuntuista. Villa eristää myös hyvin lämpöä ja sitoo kosteutta.  Pohjolan talvipakkasilla villan antama lämpö onkin tullut kaikille tutuksi esimerkiksi villapaitojen, myssyjen, lapasten, kaulaliinojen ja villasukkien muodossa. Villainen vaate ja asuste hylkii likaa, ja se puhdistuu ja raikastuu usein vain tuulettamalla ulkoilmassa. Jos villaa on tarpeen pestä vedellä, se kannattaa tehdä varoen, enintään 40 °C lämpötilassa. Osalle langoista tai vaatteista suositellaan käsinpesua, osalle sopii myös varovainen konepesu. Tarkista aina pesuohje langan vyötteestä tai vaatteen pesumerkinnöistä. Käytä hienopesuainetta tai villapesuainetta. Tasokuivaus pingottamalla pitää vaatteen muodossaan. Älä rumpukuivaa, sillä kuuma ilma kutistaa villaa.

Jos villalanka on superwash-käsitelty, se ei huovu. Käsittelemätöntä villaa, kuten Pure Bää -karstalankaa voidaan myös huovuttaa, jolloin pinnasta tulee entistä tiiviimpi ja kestävämpi. Yleensä villalla tarkoitetaan nimenomaan lampaasta saatavaa villaa, josta lanka kehrätään.  Merinolampaan villa mainitaan langoissa erikseen, koska se on vielä pehmeämpää kuin tavallinen lampaanvilla. Alpakan ja angoravuohen villat ovat oma lukunsa, ja niitä sisältävät langat löytyvät Lankatukusta huivilangat-kategoriasta.

Lana Grossa Bingo on upea, paksu merinovillalanka, josta löytyy kauniita sävyjä. Tykätty lanka on kätevässä 50 gramman kerässä, jolloin värejäkin on helppo yhdistellä keskenään. Vähän ohuempi merinovillalaatu on Lana Grossan Cool Wool Big. Klassisten villalankojen ystäville Lankatukun valikoimista löytyvät esimerkiksi Pure Wool 3,5. ja vähän paksumpi Pure Wool. Jos taas etsit superpaksua, muhkeaa villalankaa, silloin sopivin valinta lienee Pure Wool Plus. Tekemisen iloa!

Lisätiedot

Paino 0.5 g
Väri

Punaposki, Tumma pinkki, Revontuli, Petrooli