Kool-Aid -värjäysjauhe

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Määrä Hinta / kpl
1 kpl 0,00
3 kpl 0,00
5 kpl 0,00
10 kpl 0,00
Tuotetunnus (SKU): KA-VJ Osasto:

Kuvaus

Kool-Aid on amerikkalaista juomajauhetta, joka sisältää runsaasti elintarvikeväriä. Maku- ja väriskaala on laaja, ja värit ovat voimakkaita, joten jauheet soveltuvat erinomaisesti lankojen ja villakankaiden sekä valmiiden neulomusten värjäämiseen. Uniikkia jälkeä helposti ja edullisesti!

Yksi pussi riittää värjäämään noin 50–100 g lankaa, riippuen halutun sävyn voimakkuudesta. Värit erottuvat parhaiten valkoisissa ja vaaleansävyisissä langoissa, mutta muitakin kannattaa kokeilla. Murrettuja sävyjä ja syvyyttä väreihin saat käyttämällä esimerkiksi harmaata tai ruskeaa lankaa. Värjäysohjeen sekä mikrossa että kattilassa tapahtuvaan värjäämiseen voit ladata tästä linkistä. Lankatukun valikoimista löytyy myös valmis värjäyspaketti, joka sisältää 100 grammaa kotimaista suomenlampaanvillaa valmiiksi vyyhdillä ja kolme pussia Kool-Aid-jauhetta. Helppo ja edullinen vaihtoehto värjäyskokeiluihin! Ladattava värjäysohje löytyy tästä linkistä ja parin minuutin mittainen opasvideo on katsottavissa tämän linkin kautta.

Kool-Aid-jauheiden väri vastaa pääasiassa pussin väriä, mutta joukossa voi olla poikkeuksia. Lemonade – sitruunankeltainen, Pineapple – lämmin keltainen, Orange – Oranssi, Pink Lemonade – vaaleanpunainen, Watermelon – vesimeloni, Tropical Punch – kirkas punainen, Black Cherry – tumma kirsikanpunainen, Grape – violetti, Mixed berry – sininen ja Lemon-Lime – vihreä.

Lisätiedot

Paino 4.5 g
Väri

Lemonade, Pineapple, Orange, Pink Lemonade, Watermelon, Tropical Punch, Black Cherry, Grape, Mixed Berry, Lemon Lime