Kool Aid -lankavärjäyspaketti

10,00

Poista
Tuotetunnus (SKU): VP-KA Osastot: ,

Kuvaus

Tämä iloisen värikäs lankavärjäyspaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset uniikkien ja omannäköisten neulelankojen värjäämiseen. Mukana on yksi vyyhti (100g) luonnonvalkoista Pure Bää -suomenlampaanvillalankaa ja kolme pussia Kool-Aidia. Ladattava ohje sekä mikro- että kattilavärjäykseen löytyy täältä ja parin minuutin mittaisen opasvideomme voit katsoa tästä linkistä.

Jos haluat lisää värejä tai voimakkaampia sävyjä, Kool-Aid-pusseja voi ostaa myös erikseen. Lankavärjäyspaketti on suunniteltu niin, että voit kokeilla myös liukuvärejä tai pätkävärjäystä, koska mukana on kolme eriväristä jauhepussia. Jos haluat vain hennon, vaalean tai pastellisen sävyn, tähän lankamäärään riittää 1-2 pussia Kool-Aidia, ja loput voi käyttää johonkin toiseen lankaan. Valittavissa neljä erilaista väriyhdistelmää.

Pure Bää on lämmintä suomenlampaanvillaa, joka huopuu kauniisti. Kolmisäikeinen karstalanka sopii monenlaisiin vaatteisiin ja asusteisiin.  Sitä ei ole koinsuojattu eikä käsitelty kemiallisesti. Vyyhtien painossa saattaa olla pieniä heittoja.

Langan koostumus: 100 % villa
Vyyhti: noin 100 g/ noin 230 m
Puikkosuositus: 3-4 mm
Langan valmistusmaa: Suomi

Käsinpesu tai pyykkikoneen villapesuohjelma 30 °C , tasokuivaus. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

 

Lisätiedot

Paino 120 g
Väri

Spicy Dream, Purple Rain, Planet Earth, Firecracker