Itseraidoittuva Nako Boho-sukkalanka

4,95

Itseraidoittuvista Boho-sukkalangoista neulot vaivattomasti eri fiilikseen sopivat sukat.

Poista
Määrä Hinta / kpl
1 kpl 4,95
3 kpl 4,65
5 kpl 4,45
10 kpl 3,95
Tuotetunnus (SKU): NA-BO Osastot: ,

Kuvaus

Värien huikeaa hehkua villasukkiin! Nako Boho on nelisäikeinen, itseraidoittuva sukkalanka, josta löytyy monia erilaisia kiehtovia väriyhdistelmiä. Lanka on riittoisaa, ja jo yhdestä kerästä saa tehtyä aikuiselle lyhytvartisen sukkaparin. Kaunis ja värikäs lanka on omiaan myös hattuihin ja huiveihin sekä muihin neuleisiin ja asusteisiin. Jos haluat yhdistellä värejä, itseraidoittuva lanka sopii saumattomasti yhteen kaikkien yksiväristen Boho-sukkalankojen kanssa.

Koostumus: 70% uusi villa, 30% polyamidi
Kerä: 100g / 400 m
Puikkosuositus: 3 – 3,5 mm, sukille 2,5 – 3 mm
Koukkusuositus: 2 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 26 s x 39 krs
Valmistusmaa: Turkki

Hoito-ohjeet:

Boho-sukkalanka on konepestävä. Tasokuivausta suositellaan. Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Villasukkakansa

Suomi on miljoonien ja taas miljoonien villasukkien maa. Jo elämän ensimetreillä villasukat lämmittävät pikkuruisia varpaita, ja nämä pehmoiset neulomukset kulkevat mukana kiikkustuoliin saakka, läpi lapsuuden lumileikkien ja ruuhkavuosien kiireen. Osa sukista on mummon tai mummin tekemiä, osa itse neulottuja tai kaverin kutomia. Saapassukkia, unisukkia ja hienostelusukkia. Ostettuja ja lahjaksi saatuja. Tämä villasukkakansa on ainutlaatuinen. Uniikkeja, käsintehtyjä töitä arvostetaan, ja niihin neulotaan mukaan paljon rakkautta ja välittämistä. Vaikka kylmä ilmasto luo neuleille loputtoman tarpeen, käsityöt ovat myös mindfullnessia parhaimmillaan, ja neuleharrastus voi olla intohimo ja elämäntapa. Hyvää vastapainoa arjen kiireelle se ainakin on!

Sukkia neulotaan Suomessa väkilukuun suhteutettuna luultavasti eniten maailmassa, ja meidän mielestämme se on aivan mahtavaa! Talenttia sukkien tekemiseen siis löytyy. Samoin luovuutta, intoa ja kokeilunhalua. Siksi uusia lankalaatuja kokeillaan mielellään, ja täydellisen sukkalangan metsästys jatkuu varmasti niin kauan kuin käsitöitä tullaan tekemään. Onkin mukavaa, että vanhojen suosikkien rinnalle löytyy yhä enemmän vaihtoehtoja, jokaiselle on tarjolla jotakin mieluisaa. Joko sinä olet kokeillut Nako Bohoa? Se on yksi Lankatukun suosituimmista sukkalangoista, ja suosittelemme sitä lämpimästi! Värit ovat ihania! Valinta voi kyllä olla vaikea, vaihtoehdoista kun löytyy perinteisempiä ja liukuvampia raitoja, sateenkaaren sävyjä, syksyn hehkua ja talvipuutarhan lumoa, pastellisävyjä sekä aina ajankohtaista mustavalkoista ja harmaata. Päätös on sinun.

Lisätiedot

Paino 100 g
Moniväri

Chakrat, Kivi, Kleopatra, Laventeli, Planeetta, Ruska, Sateenkaari, Talvipuutarha