Lana Grossa Cool Wool Baby 25 g

2,95

Ihanan pehmeä merinovillalanka, joka on vauvalankojen aatelia!

Poista
Määrä Hinta / kpl
1 kpl 2,95
3 kpl 2,65
5 kpl 2,45
10 kpl 1,95
Tuotetunnus (SKU): LG-CWBA Osastot: ,

Kuvaus

Italiassa valmistettu laadukas vauvalanka, joka on koostumukseltaan pehmeää merinovillaa. Lanka on todella miellyttävää ihoa vasten eikä se kutita. Cool Wool Babyn väreistä löytyy sekä herkän kauniita että raikkaan pirteitä sävyjä. Keräkoko on optimaalinen juurikin pienten lasten vaatteisiin, mutta laadultaan ja koostumukseltaan lanka sopii yhtä hyvin aikuisten vaatteisiin ja asusteisiin. Naisen 38/40-kokoiseen villapaitaan langanmenekki on noin 550 grammaa. Vauvalankojen aatelia!

Koostumus: 100 % puhdas uusi merinovilla
Kerä: 25 g / 110 m
Puikkosuositus: 2,5 – 3 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 28 s x 39 krs
Valmistusmaa: Italia

Hoito-ohjeet:

Varovainen konepesu 30 °C.  Suositellaan tasokuivausta. Silitys matalalla lämmöllä (yksi piste). Huomioithan, että lankojen värit voivat näytöllä hieman poiketa todellisista sävyistä.

Parasta pikkuisille

Vauvaneuleet ovat vuodesta toiseen yhtälailla suosittuja kuin tarpeellisia. Se on hyvä juttu! Vauvoille onkin tarjolla lukematon määrä erilaisia neuleohjeita myssyistä vaatteisiin, sukkiin ja töppösiin, lapasiin, peitteisiin ja toukkapusseihin. Onnellisen tulevan äidin lisäksi puikkoihin saattaa tarttua monikin ystävä ja sukulainen, kummi ja naapuri, ja sitten pikkuinen ihmistaimi saakin elämänsä ensimetreillä pukeutua ja kääriytyä erilaisiin ihaniin, lämpöisiin neulomuksiin, jotka ovat täynnä rakkautta ja välittämistä. Keskosille neulotaan paljon, mutta villaisesta lämmöstä nauttivat ja hyötyvät kaikki muutkin vauvat. Vauvoille ja lapsille neulominen on puuhaa, joka saa hymyn huulille. Lankaa kuluu vain vähän ja valmista syntyy nopeasti, koska koot ovat pieniä.

Millainen sitten on hyvä vauvalanka? Mielipiteitä on monia, mutta ehkäpä tärkein kriteeri on se, että materiaali tuntuu miellyttävältä vauvan herkkää ihoa vasten. Merinovilla on suosittu luonnonmateriaali, mutta myös pehmoista villaa, puuvillaa, bambua ja allergisoimatonta akryylilankaa käytetään vauvaneuleissa. Materiaalin tulee olla pestävää ja hengittävää, pehmoista ja turvallista. Monien lankojen nimessä onkin jo itsessään mukana Baby tai Bebe, jolloin tietää heti, kenelle lanka on suunniteltu. Näiden lankojen lisäksi löytyy kuitenkin iso valikoima muita lankoja, jotka sopivat yhtä hyvin vauvojen vaatteisiin ja asusteisiin. Lankatukun muutama suosituin vauvalanka on koottu omaan valikkoonsa, mutta myös esimerkiksi Pure Wool -langat toimivat hyvin vauvaneuleissa.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Vanilja, Helmenharmaa, Hattara, Vedensininen, Tangeriini, Punainen