Sukkalangat

Näytetään kaikki 3 tulosta

Sukkalangat ylipäätään ovat suomalaisten suosikkilankoja. Tykättyjä ja kaikkein eniten ostettuja. Kovasti kokeiltuja ja keskenään vertailtuja. Niin rakkaita. Lankatukun valikoimissa on monta upeaa lankavaihtoehtoa sukkien neulontaan, värikästä tai yksiväristä, raidoittuvaa tai hillittyä. Ohuempaa ja paksumpaa. Sopivaa perussukkiin, täydellistä kirjoneulesukkiin tai mainiota palmikkosukkiin. Tervetuloa tutustumaan!

Villasukkakansa

Suomi on miljoonien ja taas miljoonien villasukkien maa. Jo elämän ensimetreillä villasukat lämmittävät pikkuruisia varpaita, ja nämä pehmoiset neulomukset kulkevat mukana kiikkustuoliin saakka, läpi lapsuuden lumileikkien ja ruuhkavuosien kiireen. Osa sukista on mummon tai mummin tekemiä, osa itse neulottuja tai kaverin kutomia. Saapassukkia, unisukkia ja hienostelusukkia. Ostettuja ja lahjaksi saatuja. Tämä villasukkakansa on ainutlaatuinen. Uniikkeja, käsintehtyjä töitä arvostetaan, ja niihin neulotaan mukaan paljon rakkautta ja välittämistä. Vaikka kylmä ilmasto luo neuleille loputtoman tarpeen, käsityöt ovat myös mindfulnessia parhaimmillaan, ja neuleharrastus voi olla intohimo ja elämäntapa. Hyvää vastapainoa arjen kiireelle se ainakin on!

Iloa ja intohimoa

Joko sinä olet tutustunut neulontaharrastukseen ja ehkäpä selättänyt sukankudonnan ykköshaasteen eli kantapään, joka aluksi tuntuu peikolta? Harrastuksen edetessä alkaa yleensä kuitenkin jo hymyilyttää… ja ainahan on ohjeita, joista kurkata vinkkejä! Kässäily on houkuttavaa, koukuttavaa ja kivaa puuhaa, kannattaa kokeilla!

Sukkia neulotaan Suomessa väkilukuun suhteutettuna luultavasti eniten maailmassa, ja meidän mielestämme se on aivan mahtavaa! Talenttia sukkien tekemiseen siis löytyy. Samoin luovuutta, intoa ja kokeilunhalua. Siksi uusia lankalaatuja kokeillaan mielellään, ja täydellisen sukkalangan metsästys jatkuu varmasti niin kauan kuin käsitöitä tullaan tekemään. Lankatukun valikoimista löytyvät sukkalangat ovat upea italialainen Polku sekä Nakon suositut Boho-langat yksivärisenä ja itseraidoittuvana, Nako Pure Sock ja värikäs Vogue-sukkalanka. Kokeilemisen arvoisia ihan joka ikinen! Joko tiedät, mikä on sinun suosikkisi?