Bambu- ja puuvillalangat

Näytetään kaikki 2 tulosta

Bambu- ja puuvillalangat -tuoteryhmässä on vain muutama lanka, mutta näitä kaikkia voimme suositella täydellä sydämellä. Tuntu on ihana ja värit houkuttelevia.

Puuvilla

Villaisten lankojen ohella puuvillalangat ovat neule- ja virkkausharrastajien suosikkilankoja. Puuvilla onkin maailman käytetyin tekstiilikuitu. Usein puuvillalanka mielletään nimenomaan kesäisten neuleiden ja keittiö- ja sisustustekstiilien materiaaliksi, mutta oikeastaan käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kuituna puuvilla on pehmeä, mutta kestävä. Se imee kosteutta hyvin, joten puuvillainen neulos on mukavaa iholla. Luonnostaan puuvilla on mattapintaista, mutta merseroimalla siihen saadaan kaunis kiilto. Solare on sataprosenttinen puuvillalanka ja Calicossa puolet on puuvillaa.

Bambu

Bambulankojen suosio kasvaa koko ajan, eikä ihme. Ihanan pehmeä bambulanka on ihoa vasten todella miellyttävä, se ei materiaalina allergisoi eikä kutita. Sopii myös herkkäihoisille. Bambu antaa langalle himmeää kiiltoa ja ilmavuutta. Lisäksi lanka laskeutuu kauniisti ja se on mukavaa neuloa. Se, että bambukuitu imee hyvin kosteutta ja on lisäksi antibakteerinen, tekee siitä suositun materiaalin siivous- ja keittiöliinoissa. Estivassa puolet materiaalista on bambua, puolet puuvillaa. Nämä luonnonkuidut toimivat huikean hyvin yhdessä!