Palautuslomake

Jotta voisimme käsitellä, hyväksyä ja hyvittää tavaranpalautuksen, pyydämme tutustumaan palautusehtoihimme ja täyttämään tämän kaavakkeen tai lähettämään vastaavat tiedot sähköpostitse alli@konua.fi. Kaikilla tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, joka koskee avaamattomia, käyttämättömiä tuotteita myyntikuntoisessa alkuperäispakkauksessaan. Lankatukku.com ei korvaa palautusten postikuluja, asiakas maksaa ne itse.

Täytettyäsi palautusilmoituksen, lähetä tuotteet osoitteella:
Lankatukku.com / P. Konua & Co. Oy
Kankaantie 13
16300 Orimattila

Kun palautettavat tuotteet ovat saapuneet ja ne on hyväksytty, ostosumma palautetaan tilille 14 vuorokauden kuluessa. Palautus suoritetaan käyttäen samaa maksutapaa, jolla asiakas on tilauksen maksanut. Mikäli palautat kaikki tilaamasi tuotteet, myös alkuperäiset toimituskulut hyvitetään. Jos palautat vain osan tilaamistasi tuotteista, toimituskuluja ei hyvitetä. Palautuksen postikulut jäävät aina asiakkaan maksettavaksi.

Jos alkuperäisen tilauksen summa laskee palautuksen jälkeen toimituskuluvapaan rajan alle, veloitamme myös alkuperäisen tilauksen toimituskulut ja hyvitämme silloin asiakkaan tilille palautettujen tuotteiden ostohinnan ja alkuperäisten toimituskulujen erotuksen.